SÅ JOBBAR VI

– Extra ALLT

Vi på Consize erbjuder produkter med lång livslängd, med hög teknisk kvalitet för att göra insatsen till grönare och billig el så underhållsfri som möjligt. Vi säljer och installerar bara det vi själva tror på, vilket ger minsta möjliga risk för komplikationer.

SÅ JOBBAR VI

– Extra ALLT

Consize har en mångårig erfarenhet inom el och energi. Våra elektriker arbetar inom industri, på ställverk men även åt övriga företag samt privata fastigheter. Det handlar om alltifrån låg-, mellan- och högspänning och gör det naturligt att vi, tillsammans med solenergianläggningar, också kan erbjuda exempelvis lagringsenheter och laddstationer.

Inom Consize finns också en stor verksamhet som helt ägnar sig åt takläggning och specifikt byggplåt. Med vårt kunnande inom både el och takläggning har vi möjligheten att ge nyckelfärdiga och trygga helhetslösningar för alla de behov som kan dyka upp då man vill investera i en solenergianläggning.

När det handlar om solpaneler ser vi varje anläggning som unik, vilket gör att vi ger specifika lösningar och bedömningar för en optimal lösning för varje anläggning. Vårt motto är att ge en korrekt bedömning och sedan en effektiv och snabb installation.

Varmt välkommen att kontakta oss för en bedömning på plats med offert. Vi visar dig då på ett enkelt sätt hur mycket du kan minska dina elkostnader och din miljöpåverkan!

  Så här går det till:

    Första samtal/kontakt.

    Besök och insamling av informaton kring anläggningen.

    Projektering/simulering av specifik anläggning/fastighet.

    Offert

    Presentation av projekt och offert.

    Bidragsansökan och föranmälan till nätägare.

    Besök på anläggningen för slutkontroll av detaljer.

    Installation

    Slutbesiktning

    Färdiganmälan till nätägare.

  LÅTER DET INTRESSANT?

  Kommersiella fastigheter, lantbruk eller privata fastigheter; vi erbjuder optimerade lösningar för solenergipaneler i alla storlekar. Kontakta oss så berättar vi mer!